Takto vypadá reálný devkit PlayStationu 5
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Takto vypadá reálný devkit PlayStationu 5

Takto vypadá reálný devkit PlayStationu 5

Marek Selinger

Marek Selinger

20. 10. 2019 10:22 23
Reklama

Již za rok touto dobou se budeme připravovat na příchod nové generace konzolí. Zatímco Sony potvrdila, že její nový hardware ponese název PlayStation 5, o Xboxu od Microsoftu zatím nic takového nevíme. Nicméně jméno konzole tak důležité není, její vzhled už pro někoho může určitou roli hrát.

Proto se část hráčů zděsila, když se na internetu objevily obrázky údajného vzhledu PlayStationu 5, které ukazovaly konzoli ve značně netypickém tvaru „Vé“. Ti nejradikálnější příznivci japonské společnosti se už začínali pomalu bouřit, že by nová platforma měla vypadat zrovna takto. Nicméně postupem času se ukázalo, že se nejedná o skutečný vzhled PS5. Stejně tak jsme se ale dozvěděli, že něco málo pravdy na onom nákresu bylo.

Jak totiž potvrzuje reálná fotka „Véčka“, právě takto vypadá devkit PlayStationu 5. Tedy vývojářské konzole, jež slouží jednotlivým týmům po celém světě k přípravě jejich next-gen titulů. Snímek se dostal v uplynulých hodinách dostal na internet, přičemž jak můžete vidět níže, reálná podoba se téměř shoduje s již zmíněným nákresem. Krom celkového designu, který zaujme na první pohled, si můžeme všimnout i šesti USB portů a tlačítek pro základní ovládání devkitu. Avšak je jisté, že skutečná konzole, která se příští podzimní sezónu dostane do obchodů, bude vypadat zcela jinak.

Takto vypadá reálný devkit PlayStationu 5
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama