3. kolo Sazka Fantasy Honzovi možná vyjde
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 3. kolo Sazka Fantasy Honzovi možná vyjde

3. kolo Sazka Fantasy Honzovi možná vyjde

David Plecháček

David Plecháček

18. 10. 2019 16:00
Reklama

A možná taky ne. Abychom byli fér, Honza to má v Sazka Fantasy těžké. Největší problém představuje časový předstih, s nímž si volí svou jedenáctku. Vlastně bychom se mu ani nedivili, že by využil změny za pět minut dvanáct, jenom aby se mu dařilo lépe než minule. Zároveň máme pocit, že si Honza... jak to říct... vybírá celky tak jako napřeskáčku, takže pokud tentokrát opět sahá do Bayernu, tak i když se mu minule dařilo, tentokrát bych (být vámi) na bavorský celek příliš nesázel.

Pravdou je, že musí někdy svou smůlu v Sazka Fantasy Ligy mistrů protrhnout. V novém kole na to jde chytře, sází na hráče, kteří rozhodně mohou překvapit, a pokud se to stane, bude za hvězdu. Pokud ale ne - a ten risk je vážně velký - bude ještě snazší vyjmenovat ty tucty hráčů, kteří si ve třetím kole skupinové fáze zastřílí. Předpokládáme, že spousta hráčů by volila někoho jako Messiho a Suaréze, i přestože se pražská Slavia prezentuje sympatickým dojmem, ale zdá se mi to poněkud jistější, než je sázka, například, na Daniho Olma. Možná se tu projevuje jistá obsese obsadit všechny hráče, které si Honza oblíbil ve FIFA Ultimate Team, kdo ví.

Tak či tak, naší šikovnou chobotnici Paula zatím necháváme odpočívat. Sice se chapadlovec projevil mnohem větším citem pro fotbal už před lety na ME 2008 a MS 2010, ale pokud Honza selže i tentokrát, tak něco vymyslíme.

No dobře. Teď lžeme.

Ten problém je totiž mnoham prozaičtější. Paul v roce 2010 zemřel. Zemřel, a my zatím ještě nemáme vycvičenou náhradu. Tak dáme ještě jednou Honzovi šanci a vy se mezitím přidejte do naší party v Sazka Fantasy turnaji.

HONZA BORS: DO TŘETICE VŠEHO ZLÉHO

Sazka Fantasy liga jde do svého třetího kola a, kam vstupuji já s pouhými 82 body. Prostě hrůza. Musím říct, že poslouchat Davida, jak si mě dobírá, není žádná sláva. Myslel jsem si, že na tom budu násobně lépe, ale bohužel se nějak nejsem schopný trefit. Do třetice všeho dobrého, alespoň se to říká, tak držte palce a nebojte se připojit a hrát se mnou.

3. kolo Sazka Fantasy Honzovi možná vyjde
i Zdroj: Hrej.cz

Začnemě u brankáře. Jedničkou jsem pro třetí kolo zvolil Jespera Cillessena z Valencie. Někdejší opora Ajaxu se přes Ter Stegena v Barceloně neprosadila. Jinak tomu je ve Valencii, kde sice dostal právě od mateřského Ajaxu naloženo, ale proti Lille mu věřím. Obranná trojice pak bude hrát ve složení Alaba, Hernandéz, Zinčenko. První dva jmenovaní jsou z Bayernu a já se jen modlím, že rakouský reprezentant Alaba do zápasu už nastoupí. Zranění by mělo být vyléčeno. Hernandéz je velmi pravděpodobná varianta. Gól nedostanou a cenově jsem si je mohl dovolit, navíc proti Olympiakosu by to mohla být i kanonáda, uvidíme. Zinčenko nastoupí, v to docela věřím, a proti Atalante je pravděpodobnost nějakého bodu navíc o dost větší než proti jakémukoliv jinému soupěři.

Záloha je nejvíc nabušená s jedním překvapení. Tím je Orsič z Dinama Záhřeb. Tomu se nebývale v soutěži daří a nyní bude hrát proti Šachťaru, což by mohlo být vyrovnané utkání, kde by se tento talentovaný hráč mohl prosadit. Nechybí rovněž Sterling, ten už určitě gól dá, pokud tedy nastoupí, a De Bruyne - prosím, hraj!!! Ti jsou doplnění Gueyem, který se stal jistotou sestavy PSG.

Útok ve složení Bayern, Liverpool a Dinamo Záhřeb. Ano, je třeba nějak balancovat rozpočet. Nicméně borci jako Perišič nebo Salah, který bude střílet proti Genku, by zklamat neměli. Snad budou fit po víkendových zápasech. Dani Olmo, španěl ve službách chorvatského celku, prožívá další sezonu snů a podle mě i poslední v dresu záhřebského klubu.

Mělo by to snad stačit navíc, než na minulých 42 bodů. Jestli ne, budu muset asi Davida za to posmívání uškrtit. Držte palce a přidejte se. Jak se ukázalo, není zas tak těžké mě porazit.

TŘETÍ, TENTOKRÁTE ÚSPĚŠNÁ JEDENÁCTKA?

Zase vám přijde, že s touto jedenáctkou Honza neuspěje? Rozhodně! Postavili byste lepší tým? Možná! Tak vyzvěte Honzu v jedné z našich HrejCZ part a soutěžte o prize money od Sazky a další ceny. V druhém kole vylosujeme výherce buď herní myši Logitech G502, sluchátek Logitech G Pro X nebo Logitech G413! Přihlásit se můžete zde, a můžete tak dokázat, že každý Čech může být i kvalitním trenérem.

Jak najdeš naše party? V seznamu part ve hře si vyhledej HrejCZ a přidej se do jedné, v níž je volné místo! Až budeš v partě, vstup uvnitř do miniligy Liga mistrů a poté se jen ujisti, že máš v turnaji hotový tým. Teď jsi jak v turnaji, tak přímo v soutěži Hrej.cz!

VÍTĚZ DRUHÉHO KOLA

Dovolujeme si vám touto cestou připomenout změnu pravidel soutěže o periferie Logitech. Ceny získají čtyři nejlepší v daném kole napříč partami uživatelů "GrunexCom" = Grunex 1-10, "HrejCZ" = Hrej Official 1-10, "RePlay" = RePlay 1-10 a "Kvetan" = TheTop 1-30. Vítěze kontaktují autoři soutěže na registrační email. Gratulujeme a všem ostatním přejeme hodně štěstí do dašlích kol.

3. kolo Sazka Fantasy Honzovi možná vyjde
i Zdroj: Hrej.cz

                                     Registrovat se můžeš pod tímto odkazem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama