Franck Ribéry a jeho "podoba" ve FIFA 20
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Franck Ribéry a jeho "podoba" ve FIFA 20

Franck Ribéry a jeho "podoba" ve FIFA 20

Marek Selinger

Marek Selinger

18. 10. 2019 16:42 1
Reklama

S obličeji hráčů ve fotbalových hrách je to někdy těžké. Ty největší hvězdy se mohou těšit na detailní zpracování, ti, kteří takové slávy nedosáhli, se většinou musejí potýkat s tu většími, tu menšími nepřesnostmi ohledně svého vzhledu. Čas od času se však objeví případ, kdy i relativně známý hráč je zpracován tak, jako by daný vývojář nikdy neviděl jeho reálnou fotku.

Jedním takovým je aktuálně i Franck Ribéry, dlouholetý záložník mnichovského Bayernu. Dokud tato francouzská rychlonožka oblékala červenobílý dres, bylo vše v pořádku. Ostatně se podívejte sami, jak ještě v loňském díle FIFA 19 byl Ribéry zpracován. Pro porovnání jsme do úvodní fotky novinky zařadili reálnou fotku tohoto fotbalisty.

Franck Ribéry a jeho "podoba" ve FIFA 20
i Zdroj: Hrej.cz

Avšak Francouz v létě německou ligu opustil, aby se přesídlil na sever Itálie do Florencie, kde působí tým ACF Fiorentina. Nejedná se však o tak věhlasný klub jako právě Ribéryho předchozí působiště, což se projevilo na jeho zpracování v rámci FIFA 20, které se, upřímně řečeno, moc pánům z EA nepovedlo. Toho si všiml i sám hráč, když si ze své podobizny dělal legraci na svém Twitteru. Evidetně se nepoznal on sám, ani jeho děti.

Situace nemohla zůstat bez reakce u japonského konkurenta eFootball PES 2020 od KONAMI, který přispěchal s důkazem, že ofenzivní křídelník je v jejich hře zpracován mnohem detailněji:

Samozřejmě se jedná o úsměvnou historku, kterou Electronic Arts pravděpodobně spraví v nejbližším updatu. Přesto je to další důkaz, že i ty největší herní korporáty dokáží udělat jednoduchou chybičku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama