Expeditions pro Control vyjde do konce roku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Expeditions pro Control vyjde do konce roku

Expeditions pro Control vyjde do konce roku

David Plecháček

David Plecháček

18. 10. 2019 11:49 3
Reklama

Je škoda, že Control není o něco víc v popředí zájmu hráčů. Naprosto perfektní hra a za nás už teď jeden z adeptů na hru roku ale veřejnost nepřesvědčil, a tak mohou být v Remedy rádi za to, že si plácli s Epicem, který jim dal peníze na ruku rovnou bez ohledu na prodané kopie. Přesto se ale vývojáři pokusí oslovit i hráče, kteří o novince zatím nepřemýšleli, a to i prostřednictvím dodatečného obsahu.

Photo mód asi nikoho příliš ze židle nezvedne, na druhou stranu sídlo FBC nabízí dostatečný počet atraktivních míst, kde se stojí za to zastavit a porozhlédnout se, případně si típnout hezký obrázek. Remedy ale mají větší plány, do konce roku především režim Expeditions.

Expeditions bude bezplatným rozšířením, které hlavní hrdinku, Jesse Fadenovou, postaví před celou řadu úkolů, které bude muset plnit. Představujeme si to podobně jako náhodně generované Hiss události, které jsou ve hře už nyní, Expeditions ale bude mnohem kompaktnější a promyšlenější. Každá nová „mise“ totiž bude mít nějaký twist, vývojáři hovoří o midifikátorech, který učiní ze střetu s tajemnou silou poněkud ošidnou záležitost.

Vzhledem k tomu, kolika tajemstvími The Oldest House vlastně překypuje, se může jednat o cokoliv. Ze dvou obrázků je zřejmé, že se místo činu nějakým způsobem promění, a už tak spletitá budova by se tak měla stát ještě tajemnější. Konkrétnější ale Remedy není. Navíc je jisté, že Expeditions není posledním updatem a že nás toho čeká víc. Třeba dvě placené DLC, The Foundation a AWE, z nichž první prozkoumá historii ústřední budovy, zatímco to druhé se zaměří na jeho novou éru a události AWE. Nebudeme naznačovat víc, ale obě, především to druhé, by mohly být důležité i s ohledem na další/předchozí tvorbu studia Remedy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama