Epic rozdává Alana Waka a horor Observer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Epic rozdává Alana Waka a horor Observer

Epic rozdává Alana Waka a horor Observer

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

18. 10. 2019 10:39
Reklama

Zatímco minulý týden rozdával Epic Games Store sci-fi strategii Surviving Mars, jejímž prostřednictvím trochu potrápil mozkové závity, v tomto týdnu otestuje, zda mají hráči dostatečně pevné nervy.

První nabídkou je Alan Wake's American Nightmare. Jde o samostatnou kapitolu, která na původní hru jen nenápadně odkazuje. Jde také o poznání akčnější počin, na své si přijdou nadšenci do palných zbraní všeho druhu. Zároveň jde o poměrně krátkou záležitost. Snad i proto Epic nabízí ještě něco navíc.

Neméně napínavý je psychologický horor Observer. Za ním stojí Bloober Team, autoři Layers of Fear, nově mají na kontě také Blair Witch. Observer jede na populární vlně kyberpunku a posouvá hráče až do roku 2084. V roli detektiva Dana Lazarskiho lze nahlédnout do myšlenek podezřelých jedinců, v nichž se skrývají odpovědi na palčivé otázky. Takže pozor. Vše, co si myslíte, může být použito proti vám.

Bloober Team je u zástupců Epic Games Store zřejmě velmi oblíbený, i v příštím týdnu totiž nabídne hru zdarma z produkce polského studia. Tentokrát půjde o Layers of Fear. Výpravný horor doplní first-person puzzle záležitost Q.U.B.E. 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama