Alan Walker servíruje další song pro DS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Alan Walker servíruje další song pro DS

Alan Walker servíruje další song pro DS

Marek Selinger

Marek Selinger

18. 10. 2019 10:47 4
Reklama

Po uskupeních CHVRCHES a The Neighbourhood nám svůj hudebník um pro očekávané dílo Hidea Kodžimy Death Stranding představuje další umělec. Tentokrát jím je britsko-německý producent a DJ Alan Walker. Ten je znám primárně mezi mladší generaci kvůli hitům jako Alone, Darkside nebo Diamond Heart. Tentokrát si však k sobě přizval zpěvačku známou pod jménem Au/Ra, a společně stvořili další část oficiální soundtracku Death Stranding: Timefall.

Po dvou pomalejších písničkách se nám dostává trochu něco jiného, Walker vytvořil přesně dle svého stylu rychlejší a dynamičtější song, jenž nese název Ghost. Upřímně jsme zvědaví, v jaké části hry se bude vyskytovat, protože v současné době si dost dobře nedokážeme představit, do jaké sekce by ho japonský designér dokázal zařadit. Nicméně se jedná o tak zkušeného vývojáře, že když už si takový typ hudebního díla objednal, dokáže jeho potenciál využít na maximum. Ostatně na výsledek už nebudeme muset dlouho čekat, Death Stranding vychází již přesně za tři týdny.

Sám hlavní autor tracku neskrýval nadšení, že mohl na Death Stranding pracovat: „Je to neskutečná čest se účastnit tohoto projektu s tolika úžasnými lidmi a umělci. Nemůžu se dočkat, až uvidím, jaká hra ve výsledku bude, Hideo Kodžima je skutečnou legendou," říká Walker. To Au/Ra si při produkci procházela obtížným obdobím: „Během prací na Ghost jsem se cítila odloučená od své rodiny a svých přátel, potřebovala jsem vytvořit něco, co by se těchto pocitů týkalo. Ostatně to je celý koncept této hry, izolace a odloučení, kdy hlavní hrdina se to snaží napravit," vypráví zpěvačka, jejíž vlastní jméno je Jamie Lou Stenzel.

Jak vám se jejich kooperace zamlouvá?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama