AC Odyssey dostává posledních patch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka AC Odyssey dostává posledních patch

AC Odyssey dostává posledních patch

Marek Selinger

Marek Selinger

18. 10. 2019 17:29 8
Reklama

Při letmém pohledu do kalendáře můžeme zjistit, že v minulých dnech uplynul přesně rok od vydání Assassin’s Creed Odyssey. Řecké dobrodružství zabavilo samo o sobě na dlouhé desítky hodin, s dodatečným obsahem, jehož část byla distribuována zdarma, jindy jsme si museli za DLC zaplatit, herní doba ještě narostla. Nicméně nikdo nežije věčně a stejně tak se nachýlil konec podpory pro poslední díl z této dlouholeté série.

Aktuální patch s označením 1.51 se soustředí na opravu chyb a bugů, které mohly hráčům znepříjemňovat zážitek. Už jsme se tak nedočkali žádných nových questů, avšak zde je nutné druhým dechem dodat, že Ubisoft jich v minulosti dodal bezplatně více než dost. Velká pozornost byla v rámci aktualizace upřena na Discovery Tour, jež do hry přibyla teprve nedávno, je tedy logické, že francouzský vydavatel zde potřeboval některé věci ještě upravit. V základní hře by se zase nemělo stát, že nepůjdou dokončit některé vedlejší úkoly, pár nedostatků bylo opraveno v rámci rozšíření The Fate of Atlantis.

Ve výsledku se nejedná o nic převratného, nicméně jak už jsme avizovali na začátku novinky, mělo by se jednat o poslední patch pro Odyssey. Aktuálně se tak všichni vývojáři série Assassin’s Creed přesouvají na práce na novém díle, který dorazí pravděpodobně příští rok. Pro doplnění informačního servisu už jen dodáme, že update je v tuto chvíli dostupný na všech platformách, jeho velikost se však liší. Zatímco na PC a konzolích se jedná o 300 až 900 MB, pro samostatně stojící režim Discovery je to téměř 7 GB.

Sbohem, antické Řecko!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama