V PUBG budete moct házet bandáže
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V PUBG budete moct házet bandáže

V PUBG budete moct házet bandáže

Radek Raudenský

Radek Raudenský

17. 10. 2019 11:50 2
Reklama

PlayerUnkown’s Battleground právě ukončilo svou čtvrtou sezónu, což znamená, že si vývojáři pro své hráče přichystali spoustu novinek. Tentokrát se studio zaměří na Miramar a také vytvoření několika nových mechanik, které hráčům pomohou v týmové spolupráci.

Miramar patří dlouhodobě mezi neoblíbené mapy, a to zejména díky až příliš otevřenému terénu, ve kterém se nedá pořádně taktizovat a hráči jsou nuceni hrát až moc opatrně či naopak až moc riskantně. To se nejspíše moc nezmění, jelikož vývojáři navyšují spawn rate zbraní na velkou vzdálenost, díky čemuž by se souboje měli stát o něco zajímavější.

Velkou novinkou je ale házení věcí. Hráči budou moct házet zbraně na blízkost, tedy hlavně mačety, díky čemuž budou souboje chladných a střelných zbraní o něco vyrovnanější. Házet ale budete moct i další předměty jako například bandáže či redbully. Do hry se dostanou i automaty na pití, ze kterých dostanete prášky nebo redbull.  Nový update by měl dorazit 23. října na PC a 29. října na konzole.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama