Tři nová videa z Warcraftu 3: Reforged
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tři nová videa z Warcraftu 3: Reforged

Tři nová videa z Warcraftu 3: Reforged

David Plecháček

David Plecháček

17. 10. 2019 09:42 18
Reklama

Poslední roky si nelze stěžovat na nedostatek strategií. Nové značky, případně nové díly zavedených sérií ale s čím dál větší vervou doplňují předělávky starých populárních her. Abychom byli konkrétní, vedle Age of Empires je to třeba Blizzard s Warcraftem. O něm povětšinou vývojáři mlčí, ani dnešek není výjimka, ale podíváme se, jak se předělaný třetí díl vlastně hraje.

S novými videi přišel YouTube kanál Book of Flames, který prezentuje poměrně časově velkorysou podívanou na betaverzi hry. I tak se nicméně můžete podívat na grafickou stránku. Hra je nastavena na nejvyšší detaily při 1080p, takže můžete náležitě ocenit, nakolik se Blizzardu povedlo přivést zpátky populární strategii.

Videa jsou tři. První ukazuje hru za orky pro lidem, ve druhém se role obrátí a vy se můžete podívat na hru z druhé strany. Třetí ukazuje spojenectví lidí a pandarenů proti dvěma nepřátelům. Pokud budete na hru hledět coby pamětníci, bude vám stoprocentně chybět ikonický dabing. To je ale něco, s čím se budeme muset smířit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama