Nálož screenshotů z druhého Niohu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nálož screenshotů z druhého Niohu

Nálož screenshotů z druhého Niohu

Marek Selinger

Marek Selinger

17. 10. 2019 16:32 3
Reklama

Souls žánru neohroženě vládne japonské studio FromSoftware se svými Demon’s Souls, Dark Souls, Bloodborne a naposled i Sekiro: Shadows Die Twice. Nicméně čas od času se najde vyzyvatel, jenž přinese do tohoto typu her něco nového, neotřelého. Mezi takové lze zařadit i Nioh od dalších japonských vývojářů z Team Ninja.

První díl Niohu vyšel na počátku roku 2017 a recenzenti i hráči na něj pěli chválu, ostatně náš Pavel mu udělil maximální možné hodnocení. Avšak od toho uplynulo již dost času, proto nebylo překvapením, když jsme se dočkali potvrzení, že vyjde pokračování. To vyjde již na začátku příštího roku opět na PlayStation 4 (o PC verzi se zatím nemluví), přičemž aby na něj autoři již začali pomalu lákat, vydali spoustu screenshotů, které zachycují jak jednotlivé postavy, různorodé prostředí i to nejdůležitější, tedy samotný boj. Všechny obrázky najdete níže v galerii.

Pokud byste si nebyli jisti, že Nioh 2 bude zrovna pro vás, Team Ninja chystají na už na první listopadové dny beta verzi. Titul se pak dostane na pulty obchodů na počátku příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama