Circuit Superstars ukazuje split-screen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Circuit Superstars ukazuje split-screen

Circuit Superstars ukazuje split-screen

Marek Selinger

Marek Selinger

17. 10. 2019 16:58
Reklama

O nadějné novince jménem Circuit Superstars jsme vás poprvé informovali během června v této novince. Arkádové závodění v top-down grafice nás upoutalo hned při prvním pohledu, proto jsme se těšili, až vývojáři ze studia Original Fire Games uvolní další informace.

A tomu se právě aktuálně stalo. Dočkali jsme se zhruba tříminutového videa, která nabízí další pohled na parádní retro podívanou. Tentokrát dostáváme šanci vidět split-screen hned čtyř hráčů, kdy se obrazovka rozděli na stejný počet čtverců a každý závodník tak má pro sebe vyhrazenou svou část. Autoři se tak rozhodli nenásledovat nepsaného krále tohoto typu závodu, zběsilost jménem Mashed, kde hráč po zmizení ze scény automaticky v závodě skončil. V Circuit Superstars nic takového nehrozí, na druhou stranu se nám dostane šanci zajet do boxu na přezutí nové sady pneumatik. Což je pěkný detail.

Na hře dělá pouhých šest vývojářů, avšak i tak vypadá skvělě a my se na ni těšíme. Světlo světa by měla spatřit během příštího roku, kdy vyjde na PC, PlayStationu 4, Xboxu One i Nintendu Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama