Služba PS Now se dočká podpory i na PS5
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Služba PS Now se dočká podpory i na PS5

Služba PS Now se dočká podpory i na PS5

Marek Selinger

Marek Selinger

16. 10. 2019 16:46 1
Reklama

V poslední době se Sony konečně chytla za nos a začala něco provádět se svým programem PlayStation Now. Došlo k tomu, že tituly už není nutné pouze streamovat, ale lze je i stáhnout, služba byla výrazně zlevněna a přibyly do ní výrazné trháky jako například GTA V, God of War nebo čtvrté Uncharted. Přesto ani tak se nezdá, že by PS Now mělo v nejbližší době dosáhnout popularity svého hlavního vyzyvatele, tedy Xbox Game Passu od Microsoftu.

Což však není, může být. Z pohledu středoevropana, kde předplatné není dostupné a tím pádem se stává irelevantním, se to tak nemusí zdát, ale zámořští a vybraní západoevropští hráči mají aktuálně šanci za slušný peníz si vybrat ze širokého, více než 700 her čítajícího katalogu. Leč se často jedná o starší, případně méně povedené kousky, stále se jedná o silný argument, proč projevit o PS Now zájem. A ten může klidně trvat i na příští generaci konzole od Sony.

Jak totiž řekli zástupci společnosti japonskému magazínu Famitsu, v plánech Sony je podporovat službu PlayStation Now i na PlayStationu 5, jak se oficiálně nová konzole jmenuje, což mj. víme od minulého týdne. Bylo taktéž potvrzeno, že podle vzoru Game Passu do ní budou každý měsíc přibývat nové tituly, některé z nich tam však budou na omezenou dobu. Nicméně pro nás zůstává stěžejní, aby Sony rozšířila předplatné i do nových regionů včetně České republiky a Slovenska. Ostatně když tu nedávno spustil svou oficiální mutaci i Netflix, nevidíme důvod, proč by zde nemohlo být spuštěno právě i PS Now. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama