LOL bude na mobilech i konzolích
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka LOL bude na mobilech i konzolích

LOL bude na mobilech i konzolích

Radek Raudenský

Radek Raudenský

16. 10. 2019 08:10 1
Reklama

Dnešní oslavy 10. výročí League of Legends se zvrtly spíše v oznamování opravdu velké řady titulů, díky čemuž se z Riot Games, které se původně staralo pouze o League of Legends, stalo studio vyvíjející více než 5 her. První na řadě tu je mobilní a konzolová verze League of Legends.

O vývoji LOL na mobily se spekulovalo už delší dobu, a to díky vyplynutí neshod mezi Riot Games a mateřskou společností Tencent. Riot Games dnes existenci této verze potvrdilo, a to nejen na mobily, ale také na konzole. Nejedná se ale o obyčejný port PC verze.

League of Legends: Wild Rift je hra přepracovaná zcela od základů, a je přesně přizpůsobena k tomu, aby se mohla hrát na mobilech. Dočkáme se nejen přepracovaného ovládání, ale i několika změn na mapě, a také úpravu schopností některých šampionů. Vydání je naplánováno na konec příštího roku, hra bude zdarma a stejně jako na PC, ani na mobilech a konzolích nebude nutné do hry dát ani korunu, šampiony budeme moct získat díky hraní. Během několika měsíců se začnou spouštět i alpha a beta testování, již nyní se můžete zaregistrovat na Google Play.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama