hPod #713 natáčíme už dnes odpoledne
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka hPod #713 natáčíme už dnes odpoledne

hPod #713 natáčíme už dnes odpoledne

David Plecháček

David Plecháček

16. 10. 2019 06:22 3
Reklama

Během středečního rána podcastovou novinku zřejmě nečekáte. Ale protože výjimečně natáčíme podcast už dnes odpoledne, je nejvyšší čas sdělit naší sestavu a především témata, o nichž se budeme bavit. A také dát vám prostor, kam můžete zaslat své dotazy.

Nemůžeme opominout Epic a jeho tah s Fortnite. Jeho dočasné vypnutí zasáhlo internet jako lavina a opět přilákalo pohledy i těch hráčů, kteří o fenomén battle royale nestojí. I druhé téma se bude týkat multiplayeru, především hrám, jež se potýkají s hráči, kteří v případě blížící se prohry opouští hru. Jak se s nimi vypořádat, a pomůže něčemu ban na dva roky, tak jako v Gears 5? A pokud zbude čas, promluvíme si i o sérii Medal of Honor. Ta se totiž po letech vrací.

Za mikrofon usedneme ve třech, kromě Davida a Pavla se po čase objeví i David 2, podle některých jednička z našich Davidů. Třeba i o tom rozhodne dnešní podcast. Vy do něj můžete zasáhnout, ať už otázkami zde v diskuzi, případně otázkami zaslanými na adresu podcast@hrej.cz. Začínáme po čtvrté hodině, takže času máte dost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama