Autoři League of Legends vyvíjí střílečku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři League of Legends vyvíjí střílečku

Autoři League of Legends vyvíjí střílečku

David Plecháček

David Plecháček

16. 10. 2019 08:27 2
Reklama

Tak jako je Wargaming synonymem pro World of … hry, je Riot synonymem pro League of Legends. Obě ale mají něco společného, obě se pokusí uspět v žánru, se kterým nemají žádnou zkušenost. Nechme Caliber Calibrem, i když se nová taktická akce Wargamingu jeví podle všeho velice dobře, a pojďme se podívat na střílečku v podání Riotu.

Novinka se pracovně nazývá Project A, a jak už zaznělo, jedná se o taktickou akci. Stejně jako konkurence, i Riot základ vaší hratelností určí tím, kterou z postav si vyberete. Každá bude mít vlastní schopnosti, a jelikož se Project A odehrává v budoucnosti, zřejmě budou mít autoři volné ruce co se týče kreativity.

Novinka má i svůj trailer, přestože se v něm nachází jen záběry z prototypu. Některé nápady v něm už jsou ale patrné. Už v teď v předstihu máte příležitost nahlédnout pod ruce vývojářů a podívat se na to, jak hra vypadá. V přiloženém videu se dozvíte i to, na co si vývojáři dávají pozor, ať už jde o prosby hráčů, nebo o problémy s infrastrukturou, která může zážitek kompletně zlikvidovat.

To všechno jsou věci, na něž Riot myslí. Více se dozvíme příští rok, čili očekáváme, že hra vyjde buď v roce 2020, nebo 2021. Až se tak stane, autoři ji chtějí podporovat stejně tak, jako se teď děje s League of Legends. Project A zní slibně, tak se nechme překvapit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama