Vzniká VR prequel pro RE7. Jen pro Japonsko
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vzniká VR prequel pro RE7. Jen pro Japonsko

Vzniká VR prequel pro RE7. Jen pro Japonsko

David Plecháček

David Plecháček

15. 10. 2019 12:44 1
Reklama

Resident Evil se letos vrátí. A nemyslíme jen Project Resistance. Jeho existence byla překvapivá, leč ještě překvapivějším projektem je Walkthrough the Fear. Jedná se totiž o prequel k Resident Evilu 7, který vyšel v roce 2017. Má to ale háček. Vlastně ne jeden, ale rovnou dva. Počkat – možná jsou dokonce tři.

RE7 byla skvělá hra, která vrátila sérii zpět na správnou kolej. Vedle klasického zážitku nabízela i režim pro virtuální realitu a ve své době se jednalo zřejmě o největší hru, kterou jste si mohli ve VR zahrát. Walkthrough the Fear navazuje právě v tomto bodě, i příběh, který se odehrává před událostmi sedmého dílu, je totiž pro virtuální headsety.

To by byl první háček. Dva zbývají. Ten druhý je snad nejbolestivější ze všech. Novinku si nebudete moci zahrát. Pokud totiž nežijete v Japonsku, máte smůlu. Hra sice vychází už za několik dní, přesto se svých nadějí můžete zdát už teď. Pokud přemýšlíte třeba nad tím, zahrát si hru z jiného účtu, brzděte. Tady totiž přichází třetí háček. Nebavíme se totiž jen o regionálním omezení, ale dokud Capcom neřekne jinak, nová hra bude k dispozici jen na The Plaza Capcom Ikebukuro ve stánku VR-X. A ani tak Capcom nepotvrdil, zda si k němu budete moci jen tak přijít a zahrát si.

Co se týče samotné hratelnosti, na hráče čeká nějakých 40 minut hry, přičemž Walkthrough the Fear by mělo být oproti sedmému dílu založeno na multiplayeru pro dva až čtyři hráče. I tentokrát se ale dostanou do Louisiany do sídla rodiny Bakerů, odkud budou muset všemi dostupnými prostředky utéct. Jestliže hra nakonec „vyjde“, případně „vyjde“ i na západě, nevíme. Musíme jen doufat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama