Fortnite se updatuje, chystá se na Chapter 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fortnite se updatuje, chystá se na Chapter 2

Fortnite se updatuje, chystá se na Chapter 2

David Plecháček

David Plecháček

15. 10. 2019 09:17 2
Reklama

Dámy a pánové, zkontrolujte si aktualizace. Fortnite totiž ožil, alespoň pokud hovoříme o datech, která proudí do hry. Epic totiž svou hry připravuje na novou kapitolu, a to doslova, neboť události po desáté sezóně vyústí v tzv. Chapter 2. K dispozici navíc máme několik nových informací o tom, co tato nová kapitola vlastně přinese.

Jak se spekulovalo, tak se také stane. Fortnite se dočká zbrusu nové mapy. Z ní jsme viděli pár záběrů a především celkový pohled na reliéf ostrova, který zřejmě nese název Appolo. Ten je evidentně opět velmi členitý, nabízí vše od rovin až po zasněžené kopce, a to včetně několika zajímavých míst, mezi něž patří maják nebo jistá chladící věž.

Věříme, že ale kromě „očividného“ jsou zajímavější i novinky, o kterých se nevědělo. O nich je částečně nový trailer, v němž je vidět několik nových aktivit. Fortnite představuje nové způsoby levelování. Bude vás odměňovat za všechno, od zabíjení, lootování, sbírání materiálů, až po rybaření. Do hry též přibudou lodě, možná se podíváme i pod vodní hladinu. Výsledek je ještě šílenější, než jak se Fortnite prezentoval dosud.

A také ještě hezčí. Ano, stále hovoříme o silně stylizované grafice, ale podle všeho prošel titul výraznou omlazovací kúrou. Přesvědčit se na vlastní oči stále ještě nemůžeme. Sice si opravdu můžete jak na PC, tak konzolích stáhnout nový update, do hry vás Fortnite nicméně nepustí. Stále se tak nejčastěji spekuluje o čtvrtku, ale kdo ví, jestli Epic nakonec své plány nezmění...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama