Ruffian opět pomáhá Rockstaru s vývojem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ruffian opět pomáhá Rockstaru s vývojem

Ruffian opět pomáhá Rockstaru s vývojem

David Plecháček

David Plecháček

14. 10. 2019 15:21
Reklama

Dlouhou dobu se mluvilo o tom, na čem Rockstar nyní pracuje. Po odhalení PC verze Red Dead Redemptionu 2 je odpověď nasnadě, jen si velice těžko můžeme představit, že jde o jediný projekt tohoto studia. Pochopitelně nejde. Už teď ale víme, že na novince nepracuje Rockstar sám, opět mu pomáhá studio Ruffian Games.

Informace se objevila nejprve na stránkách Scottish Games. Ne náhodou. Vývojáři totiž sídlí v Dundee, a tak se propojení stránek a vývojářů poměrně nabízí. Zanedlouho se stejná informace objevila i na oficiálním Twitteru vývojářů. Zpráva sice v základu hovoří o nových pozicích, nicméně později zmiňuje specificky práci na hrách pro Rockstar.

Je pravda, že informace v úvodu, že Ruffian pracují po boku Rockstaru na nějaké novince, nemusí být přesná. Může se též jednat o nějaký port ze starších generací na generaci aktuální/budoucí. Právě proto, že pracovní popis obsahuje i zmínku nových konzolí, se usuzuje, že vývojáři s hlavním týmem spolupracují. Ostatně nebylo by to poprvé, stalo se tak jak u GTA, tak třeba kdysi s Manhuntem.

Mezitím ale Ruffian nespí a má za sebou poměrně slušné záseky. Aktuálně studio dokončilo práce na Halo Reach pro Halo: The Master Chief Collection na PC, ale má za sebou třeba i druhý Crackdown, stejně tak spoustu Kinect a VR titulů. A s vlastní tvorbou se též snaží uspět, naposledy s twin-stick střílečkou Fragmental.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama