Nový Medal of Honor nebyl původně VR hrou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový Medal of Honor nebyl původně VR hrou

Nový Medal of Honor nebyl původně VR hrou

David Plecháček

David Plecháček

14. 10. 2019 10:30 3
Reklama

No novém Medal of Honor jste možná už slyšeli a možná jste si jej rovnou založili do schránky „Není pro mě“ případně „Nikdy nebudu hrát“. Stojí za tím skutečnost, že se jedná o hru pro virtuální realitu. Jak ale vyplývá najevo z nedávných rozhovorů, Above and Beyond nebylo vždy VR hrou.

Na hře pracuje Respawn, firma, jejímž poselstvím bude zřejmě zachraňovat nechtěné a neúspěšné projekty. Letos bude hasit Hvězdnými válkami smlouvu s Disney, z níž zatím vyšly jen dva Battlefronty, a ani Medal of Honor by se bez přičinění Vince Zampelly zřejmě nedočkal svého oživení. Peter Hirshmann, šéf současného vývoje, pro LadBible totiž řekl, že to byl právě Zampella, kdo chtěl nové MoH přivést k životu – a kdo by to měl být spíš, než člověk, který stál za zrodem Call of Duty.

Hirshmann doslova řekl: „Byla to jedna z těch věcí, kdy si řeknete, bože, nic by nebylo lepší, než kdybychom mohli přivést zpět Medal of Honor. Vzít vše, co jsme se za posledních 20 let naučili, všechny moderní nástroje, a udělat novou hru Medal of Honor.“ Respawn podle všeho už vymýšlel všechny aspekty hry, základní strukturu, výpravu, příběh, ale nakonec z plánů sešlo. Pak se totiž ozval Facebook.

Facebookem myslíme samozřejmě Oculus, který pod něj spadá. Ten totiž chtěl od Zampelly novou VR hru, a tak Respawn přinesl na stůl svou vizi Medal of Honor. „Ještě ten den to koupili,“ říká Hirschmann. „Řekli, že jsme právě popsali, co jsme chtěli.“ A právě od té doby hovoříme o Above and Beyond jako o VR hře. Nicméně se zdá, že návrat legendární série i ve své „velké“ podobě není nereálný. Uvidíme, jestli to bude právě Zampella a jeho tým, kdo sérii oživí. Nejdříve ale musí vydat Star Wars Jedi: Fallen Order. To vyjde už příští měsíc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama