Guilty Gear představuje postavy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Guilty Gear představuje postavy

Guilty Gear představuje postavy

Martin Synek

Martin Synek

14. 10. 2019 09:28 4
Reklama

Když jsme se na srpnovém EVO 2019 dozvěděli o novém díle bojovkové série Guilty Gear, šlo o blesk z čistého nebe. Od té doby však vývojáři z Arc System Works notně pokročili a poslední měsíce vždy vydávají trailery, kde lákají na nové (nebo staronové) postavy se kterými bude možné tento titul absolvovat.

Vydávání nových trailerů je vždy originálně spjato s některou z významných bojovkových akcí. V září tak šlo například o Ceotaku v Orlandu nebo TGS a aktuálně trailer vyšel v souvislosti s právě skončenou Sea Major 2019, kde nás tvůrci nalákali na Axla Lowa. Jde o postavu, která se v sérii objevovala již od počátku a její bojový styl je založen na zručné práci s se zbraní kusarigama (vypadá jako srp na řetězu).

Dosavadní videa prezentují i fakt, že se bude razantním způsobem měnit způsob využití reversalů. Důraz bude opět kladen i na speciální techniky a fantastické údery. Součástí série Guilty Gear je i špičkově zpracovaná grafická podoba hry, která je poplatná stylu anime. Jelikož na vývoji pracuje tradiční tahoun série Daisuke Ishiwatari, můžeme očekávat znova i vysokooktanový soundtrack, jak je patrné z dosavadních trailerů.

Datum vydání prozatím není známo, nicméně těšit se můžeme na další trailer, který vyjde v souvislosti s bojovkovou akcí ArcRevo America 2019, kde prý návštěvníci budou moci okusit připravovanou demoverzi hry s šesti hratelnými postavami. Zájemci tedy vyhlížejte datum 4. listopadu 2019, kdy se všichni dozvíme víc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama