Concrete Genie se DLC nedočká. Zatím
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Concrete Genie se DLC nedočká. Zatím

Concrete Genie se DLC nedočká. Zatím

Marek Selinger

Marek Selinger

14. 10. 2019 10:52
Reklama

Jedním z milých překvapení letošní podzimní sezóny je PS4 exkluzivita Concrete Genie od kalifornského studia Pixelopus. Prostým slovem lze tento titul těžko někam zařadit, ale kombinace pacifistické adventury, hopsačky i kreativního kreslení vzbudila ve světě větší pozornost, než se původně mohlo čekat.

Concrete Genie je totiž drobným kouskem, který dohrajete za dobu pěti až sedmi hodin, což ostatně dává smysl s přihlédnutím k tomu, že autorský tým je menšího střihu, jehož jedinou dosud vydanou hrou bylo Entwined z roku 2014. Nicméně po kladném přijetí novinky se hráči začali ptát, zdali se můžou v budoucnu těšit na nějaký balíček, jenž by původní příběh a svět rozšířil. Nicméně autoři v tomto ohledu některé fanoušky mohou zklamat, protože prohlásili, že nic takového se, alespoň nyní, pro Concrete Genie nechystá: „V rámci Deluxe edice hry jsme hráčům nabídli hned 12 nových designů, ale kromě tohoto nemámě žádné další plány ohledně DLC. Nicméně to se může změnit, tak nás nadále sledujte!“ osvětluje celou situaci vývojářský tým s tím, že v budoucnu nějaké to výraznější rozšíření může přeci jen dorazit.

Na naší recenzi tohoto titulu se můžete těšit v nejbližší době, po organizačních problémech se ji nakonec ujal David Rozsíval, na jehož verdikt už nebudeme muset dlouho čekat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama