NFS Heat je gold, hra už se lisuje na disky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka NFS Heat je gold, hra už se lisuje na disky

NFS Heat je gold, hra už se lisuje na disky

David Plecháček

David Plecháček

11. 10. 2019 09:26 6
Reklama

Některé z největších podzimních her jsou stále před námi. Vlastně nevíme, jestli se po jejich bok řadí i Need for Speed, či nikoliv. Série dávno ztratila výsostné postavení na poli závodních her, přesto v době, kdy nevychází žádná Forza, je na hru spousta hráčů přinejmenším zvědavá. Teď už jsou karty definitivně rozdané, nic zásadního se na NFS Heat nezmění. Hra je totiž hotova.

Ghost Games nevydali žádné „oficiální“ prohlášení, o stavu hry jsme se dozvěděli více méně náhodou. Díky Twitteru. Tam jeden z hráčů vyjádřil názor, že ještě zbývá do vydání jeden měsíc a leccos se ještě může změnit. Ben Walke, jeden z komunitních manažerů v EA, ale odvětil, že hra už je tzv. Gold, jinými slovy se už nic nezmění. V tuto chvíli je hra lisována na disky a pomalu začne být distribuována k dovozcům.

Při té příležitosti ale Walke alespoň zveřejnil drobné nové střípky přímo ze hry. Na jednom pálí gumy černé Camaro, to druhé, ne o moc delší, je ale zajímavější. Sleduje totiž noční „projížďku“ městem před antony policejních složek, přičemž řidič s polorozbitým autem zamíří k čerpací stanici, projede ní a auto se mu opraví. Za normálních okolností bychom řekli, že jde jen o to, aby bylo po kosmetické stránce bez škrábanců, vzhledem k tomu, že hra ale oznámí, že zbývají už jen dvě opravy, je možné, že bude stav vašeho auta hrát určitou roli i na silnicích.

Need for Speed Heat vychází 8. listopadu na počítače, PlayStation 4 a Xbox One. My se i přes obavy těšíme, a jaké je vaše rozpoložení?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama