Mijazaki o možnosti vytvořit Bloodborne 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mijazaki o možnosti vytvořit Bloodborne 2

Mijazaki o možnosti vytvořit Bloodborne 2

Marek Selinger

Marek Selinger

11. 10. 2019 08:15 6
Reklama

Tato generace přinesla celou řadu výborných exkluzivit pro PlayStation 4, kde se mezi rebootované God of War, čtvrté Uncharted nebo Detroit: Become Human může hrdě zařadit i souls-like RPG Bloodborne, které hráči vůbec nic nedarovalo. To vyšlo již na jaře 2015 a od té by je, co se týče informací o případném sequelu, ticho po pěšině.

A nic na tom nezměnil ani Hidetaka Mijazaki, šéf studia FromSoftware, které má celou Souls sérii včetně Bloodborne na starost. V rozhovoru pro brazilskou mutaci GameSpotu se vyjádřil v tom duchu, že to není on, kdo by měl o pokračování rozhodnout, s čímž jasně narážel na Sony, které si Bloodborne u Fromu objednala a zaplatila, stejně tak vlastní samotnou značku. Míč je tak na straně japonského výrobce konzolí, jedině ten může fanouškům zaručit, že Bloodborne 2 někdy v budoucnu dorazí. Zatím to tak však nevypadá příliš nadějně, což nezmění ani sám Mijazaki.

Nicméně možné pokračování nebylo jediným tématem zmíněného povídání. Japonský vývojář byl tázán také na to, co by u prvního dílu změnil s odstupem několika let: „Nerad přemýšlím o aspektech hry, kterou jsme již vydali. Avšak vylepšil bych systém dungeonů a blood gemů (předměty na vylepšování zbraní – pozn. redakce), chtěl bych, aby byly více propracované. V tom vidím možnost zlepšení,“ vypráví Mijazaki.

A co vy, přáli byste si sequel Bloodborne, nebo by se měl FromSoftware zaměřit na jiné projekty? Dejte nám vědět do diskuze.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama