Epic tento týden rozdává Surviving Mars
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Epic tento týden rozdává Surviving Mars

Epic tento týden rozdává Surviving Mars

David Plecháček

David Plecháček

11. 10. 2019 07:39 2
Reklama

Jako tradičně vám přinášíme zprávy o nových hrách na Epic Games Store. Nemusíte mít nový digitální obchod rádi, ale nabídky uzmout si několik her týdně zdarma využívají statisíce hráčů a tak je potřeba udržovat se v obraze, co je zrovna k dispozici. Teď je to například strategie Surviving Mars.

Tento týden jsme se dozvěděli o chystaném post-apo pokračování Surviving strategií, novinka se jmenuje Surviving the Aftermath. Kolik bude mít společného s marsovskými patáliemi nevíme, ale Surviving Mars stojí za vyzkoušení, i kdybyste o pokračování ve skutečnosti nijak nestáli. Rok starou hru vyvíjelo studio Haemimont, které až dosud od roku 2009 stálo za sérií Tropico. Šestý díl už vyvíjeli autoři z Limbic Entertainment (pro změnu autoři posledních dílů Heroes).

Surviving Mars si můžete vzít ode dneška až do 17. října. Už teď ale víme, co bude obsahem nabídky příští týden. Opět se v nabídce objeví Alan Wake, byť ne v původní hře, ale v American Nightmare. Ta sice není zdaleka tak kladně přijatá, ale stále se jedná o poctivou hru od Remedy, která nahlíží na zdejší svět trochu jiným způsobem. Vedle hry z roku 2012 se ale chystá i podstatně novější titul, v nabídce totiž bude i Observer. Jelikož teď frčí cyberpunk, sluší se říct, že i hra studia Bloober Team (Layers of Fear) z tohoto žánru notně čerpá. Dva roky starý titul s Rutgerem Hauerem je označován za psychologický horor, ale možná by mu spíše slušelo označení temného thrilleru o tom, kam se může náš svět v budoucnosti kvůli moderním technologiím vydat. I přes chyby a problematický technický stav se jedná o hru, kterou stojí za to vyzkoušet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama