Sony na For Games s MediEvil i Iron Manem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony na For Games s MediEvil i Iron Manem

Sony na For Games s MediEvil i Iron Manem

David Plecháček

David Plecháček

10. 10. 2019 15:48
Reklama

I letos se bude konat výstava For Games v pražských Letňanech, a i letos bude na akci přítomen PlayStation. České zastoupení Sony přichystalo pro svůj stánek spoustu novinek, ale také her, které by měli všechny hráče zajímat. Death Stranding sice chybí, zato si ale můžete zahrát Concrete Genie, týden před vydáním očekávaný remake MediEvil, a hlavním tahákem bude VR Marvel's Iron Man.

Concrete Genie vyšlo předevčírem a hru si můžete již zahrát, MediEvil vychází 25. října. To Marvel's Iron Man je novinkou, o které víme teprve od prvního State of Play, nicméně začátkem týden se objevila informace, že už je hra z podstatné části hotova. Přesto vychází až 28. února příštího roku, ale už v rozmezí 17. - 20. října si ji budete moci zahrát uvnitř PS Plus lounge právě na For Games. Na stejném místě bude k dispozici i Nioh 2.

Jak už název naznačuje, vstup bude podmíněn právě aktivním členstvím v PlayStation Plus. Tato novinka je tak další výhodou pro předplatitele PS Plus vedle jiných výhod v rámci programu PS Plus Odměny. Ke vstupu tak budete potřebovat aplikaci Experience PlayStation, která je volně ke stažení skrze Google Play a App Store. PS Plus lounge bude v patře a návštěvníci For Games tak budou mít celou akci jako na dlani.

Samozřejmě toho Sony chystá více i pro ostatní. Jedná se především o turnaje. V rámci stánku bude vrcholit PS4 Tournaments ve FIFA 20 s dotací 75 tisíc korun, ale veřejně se můžete zapojit do turnajů v rámci Gran Turismo Sport, Beat Saberu nebo Fortnite. Soutěžit se bude o hodnotné ceny. Více informací a kompletní program naleznete pod tímto odkazem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama