FC: Blood Dragon dostane vlastní seriál
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka FC: Blood Dragon dostane vlastní seriál

FC: Blood Dragon dostane vlastní seriál

Marek Selinger

Marek Selinger

10. 10. 2019 17:58 3
Reklama

Dodatečný obsah k Far Cry 5 nedopadl vůbec dobře, DLC k předchozí čtyřce na tom byla jen o něco lépe, ale… takové Far Cry 3, to dostalo do vínku parádní rozšíření Blood Dragon. To srčelo zejména vtipem, už jen úvodní tutoriál se zařadil do zlatého fondu videoherního humoru. Kdekdo by si mohl pomyslet, že pro Ubisoft je tento díl uzavřenou kapitolou, ale jak se nyní ukázalo, úplně tomu tak není.

Vzniká totiž animovaný seriál právě na základě Far Cry 3: Blood Dragon, jenž si vzal na starost autor mnohými vychvalované Castlevanie Adi Shankar. Její zpracování dorazilo na Netflix poprvé v roce 2017 a všeobecně se na něj snášela chvála. Nově tak bude spolupracovat s Ubisoftem na show zvané Captain Laserhawk: A Blood Dragon Vibe, která se krom názvu a věkového zaměření na dětské publikum bude právě na Blood Dragon odvolávat.

Dle prvotních informací se můžeme těšit na provázání z ostatními tituly od francouzského vydavatele, stejně tak jsme se dočkali prvního plakátu, ze kterého je zdroj inspirace jasně patrný. Datum vydání ani případné streamovací platformy, kde by seriál mohl objevit, zatím nejsou známy.

FC: Blood Dragon dostane vlastní seriál
i Zdroj: Hrej.cz

Po dopsání původní novinky se objevily ještě další zprávy ohledně chystatných projektů Ubisoftu. Svých seriálů se dočkají i Watch Dogs, Rayman i mobilní série Hungry Shark.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama