Vývojář by si přál návrat Simpsonů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývojář by si přál návrat Simpsonů

Vývojář by si přál návrat Simpsonů

Marek Selinger

Marek Selinger

9. 10. 2019 11:09
Reklama

Seriál Simpsonovi je fenoménem již dlouhých 30 let. I u nás v České republice zdomácněl, spousta našinců na příbězích nešiky Homera, starostlivé Marge, zlobivce Barta i šprtky Lízy de facto vyrostla. Seriál minulý týden začal již svou 31. sérii, nicméně herní zpracování jsme tu již pořádně dlouho neměli. Naposledy jsme se v roce 2007 dočkali titulu The Simpsons Game, jenž v té době doprovázel film v kinech.

A ještě více prachem zavátou hrou je The Simpsons: Hit and Run, open-worldová obdoba GTA, kterou datujeme již do roku 2003. Ta si získala v srdci hráčů pevné místo, dodnes si mnozí přejí její pokračování. To zatím není, alespoň jak se zdá, na cestě, nicméně by teoreticky mohlo dojít na remaster, případně úplný remake. Alespoň si to přeje Vlad Ceraldi, jeden z producentů titulu.

„Rád bych The Simpsons: Hit and Run viděl na nových platformách jako remake, případně remaster. Někdo ze zodpovědných lidí by musel udělat rozhodnutí, zdali o něco takového stojí. Nicméně by bylo obrovskou zábavou, kdybychom se do toho skvělého světa mohli zase vrátit,“ říká Ceraldi. A zároveň s tím zavzpomínal na samotný vývoj: „Když něco vytváříte, občas prostě máte pocit, že ono by to mohlo být něčím výjimečné. Toto byl přesně tento případ. Neměli jsme tušení, že se hra bude prodávat tak dobře, jak se prodávala, jen jsme měli velkou naději, že se tomu tak stane. A nakonec tomu taky tak bylo,“ pokračuje ve vyprávění vývojář s ruským křestním jménem.

My bychom se návratu do Springfieldu vůbec nebránili, ve své době jsme si Hit and Run užili. Stejně tak ale zůstává s podivem, že krom zmíněného titulu z před dvanácti let jsme se od té doby nedočkali velké AAA hry za světa žluté rodinky. Jedinou možností tak aktuálně zůstává mobilní The Simpsons: Tapped Out.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama