I hPod #712 natočíme s vašimi dotazy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka I hPod #712 natočíme s vašimi dotazy

I hPod #712 natočíme s vašimi dotazy

David Plecháček

David Plecháček

9. 10. 2019 19:28 7
Reklama

Ačkoliv vás další podcast zastihne jako vždy v pátek v osm večer, třeba při večeři, v centru města u festivalu Signal, nebo v průvodu pohřbu tuzemské legendy Karla Gotta, my jej musíme natočit dřív. Tentokrát se sejdeme hned dopoledne, abychom společnými silami prodiskutovali, co se za uplynulý týden stalo nového.

Aktuální hPod #712 se bude věnovat Red Dead Redemption na PC. Nepochybně se jedná o zprávu týdne a my si probereme, co můžeme od loňského hitu čekat. Ještě dále do budoucnosti se podíváme se Sony, která opět naznačila novinky chystané další generace. A naopak o některých aspektech mlčí.

Zda se naše řeč stočí ještě k nějakým tématům, to se dozvíte právě v pátek ve 20 hodin. Za mikrofon se posadí Zdeněk, Kuba a pravděpodobně i Tadeáš, přičemž moderování se zhostí, kdo jiný, David. Pokud na nás máte nějaké otázky, můžete je položit níže do diskuze, případně můžete využít emailovou adresu podcast@hrej.cz s předmětem zprávy Dotaz. A pokud ne, tak se v pátek pohodlně usaďte a poslechněte si, co je nového!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama