Nové Modern Warfare dorazí v bundlu s PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové Modern Warfare dorazí v bundlu s PS4

Nové Modern Warfare dorazí v bundlu s PS4

Marek Selinger

Marek Selinger

8. 10. 2019 17:51
Reklama

Call of Duty: Modern Warfare vychází sice až 25. října, ale již ráno jsme tu měli povedený launch trailer. To však nejsou všechny aktuální zprávy, které se nejnovějšího pokračování této letité série týkají. Sony totiž oznámila, že chystá i speciální bundly své konzole právě s tímto titulem.

Ty se nebudou vyjímat svým designem jako třeba ty pojící se s Death Stranding, ale přesto se může u fanoušků jednat o důvod navíc, proč si s aktuálním dílem pořídit i PS4. Pokud se tedy rozhodnete některý z bundlů pořídit, mělo by se vám dostat buď klasické konzole s 500 GB diskem za cenu 250 liber, nebo verze Pro s úložištěm o velikost 1 TB, jež bude o 100 liber dražší. Ke všem bude přibalené Call of Duty: Modern Warfare v podobě fyzického disku, nikoliv jako digitální kód, jak se dříve občas stávalo u konkurenčního Xboxu One.

Nové Modern Warfare dorazí v bundlu s PS4
i Zdroj: Hrej.cz

V českých obchodech ani jeden bundle zatím není uveden, nicméně věříme, že do vydání se to ještě změní a případní zájemci z České republiky a Slovenska si balení budou moci taktéž pořídit.

Kromě toho jsme se dočkali zbrusu nové ukázky z režimu Special Ops:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama