Ghost of Tsushima vyjde ještě na PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ghost of Tsushima vyjde ještě na PS4

Ghost of Tsushima vyjde ještě na PS4

Marek Selinger

Marek Selinger

8. 10. 2019 17:15 4
Reklama

Tak si to shrňme. Death Stranding, 8. listopadu. The Last of Us Part II, 21. února 2020. A Ghost of Tsushima? Kdo ví. Dvě ze tří nejočekávanějších PS4 exkluzivit mají jasně určená data vydání, ta třetí stále ne. Status quo trvá již relativně dlouho, nových informací o hře od studia Sucker Punch se nám v posledních měsících nedostává. Zlí jazykové dokonce tvrdili, že samurajská akce zamíří až dokonce na příští generaci konzolí.

V záplavě informací o PlayStationu 5 to mohlo zapadnout, nicméně jsme se ze strany Sony dnes dočkali potvrzení, že Ghost of Tsushima i přes všechny možné jiné scénáře primárně zamíří na dosluhující konzoli. V příspěvku na PS Blogu sám prezident společnosti Jim Ryan prohlásil následující: „Byť máme spoustu informací o PS5, se kterými se chceme s vámi v nadcházejícím roce podělit, na cestě je spousta velkých her na PS4, včetně Death Stranding, The Last of Us Part II a Ghost of Tsushima,“ vyjasňuje celou situace představitel japonského giganta.

Není pochyb o tom, že titul se díky zpětné kompatibilitě ukáže i na již zmíněné nadcházející generaci, dokonce můžeme očekávat update, který grafickou stránku pozdvihne na ještě vyšší úroveň. Aktuálně však můžeme ujistit všechny hráče vyhlížející Ghost of Tsushima, že si ho zahrají i na konzoli, jež tu je s námi již od roku 2013. Pravděpodobně se tak příští podzim bude jednat o stylové uzavření jedné herní etapy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama