Battle for Azeroth obdrží dvě nové rasy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battle for Azeroth obdrží dvě nové rasy

Battle for Azeroth obdrží dvě nové rasy

David Plecháček

David Plecháček

8. 10. 2019 10:08 8
Reklama

O World of Warcraft se čile poslední týdny hovoří, ale především díky WoW Classic, nikoliv díky poslednímu rozšíření Battle for Azeroth. I nejaktuálnější verze nejslavnějšího MMO si stále žije vlastním životem a neustále se rozvíjí. Nejnovější update navíc přinese i výrazné novinky, mezi nimi i dvě nové rasy.

Vyhlížejte update 8.3. Ten, pojmenovaný Visions of N'Zoth, přinese především Vulpery a Mechagnomy. Vulperové jsou novou rasou, která se podobá chodícím liškám. Poprvé se objevili již před rokem v rámci Battle of Azeroth, tehdy ale jen jako nehratelná rasa. Vulperové se řadí mezi spojenecké rasy, tudíž budou k dispozici až ve chvíli, kdy maximálně zvýšíte reputaci u této strany. Mechagnomové jsou nečekaně mechaničtí Gnomové. Vypadají tedy velice podobně jako jejich standardní příbuzní, jen s robotickými částmi těla.

Visions of N'Zoth bude samozřejmě bezplatným updatem. V 18minutovém videu jej představil ředitel vývoje Ion Hazzikostas, přičemž se v něm hovořilo o daleko větším počtu novinek, než o dvou nových hratelných rasách, specificky o obnoveném Vale of Eternal Blossoms v Pandarii, případě o titulární N'Zothově invazi do Uldumu. Na celé video se můžete podívat níže. Nedozvíte se z něj, kdy se updatu dočkáme. Má se tak stát relativně brzy, nicméně na PTR bude dostupný už dnes.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama