Firmware 7.00 pro PS4 dorazí zítra
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Firmware 7.00 pro PS4 dorazí zítra

Firmware 7.00 pro PS4 dorazí zítra

Marek Selinger

Marek Selinger

7. 10. 2019 12:59 2
Reklama

Neustálé obměny vnitřního systému jsou něčím, co jsou všichni výrobci konzolí, tedy Sony, Microsoft i Nintendo, v průběhu let nuceni dělat. Když hráč porovnává nabídku funkcí u dané konzole na začátku jejího životního cyklu a na konci, dobere ve většinou k výraznému rozdílu. Tentokrát si změny připravila první zmíněná společnost.

Japonský gigant na svém blogu oznámil, že nadcházející aktualizace firmwaru PS4 s číslovkou 7.00 bude dostupná již během zítřejšího dne. Největší novinkou je navýšení počtu hráčů v jedné party z 8 hned na 16, stejně tak byl vylepšena kvalita zvuku i připojení v rámci těchto party. Sony slibuje, že dojde ke zlepšení celkového požitku při hraní a konverzování s kamarády.

Firmware 7.00 pro PS4 dorazí zítra
i Zdroj: Hrej.cz

Taktéž se dostalo na zavedení podpory funkce Remote Play (tedy streamování PS4 her) pro Android, pro její využití budete potřebovat zařízení s tímto systémem ve verzi 5.0 a vyšší. Jestliže ji budete chtít ozkoušet, stačí si z Google Play stáhnout aplikaci s tím samým názvem. A nakonec, pokud toužíte po využití Dualshocku 4 na Androidu, iPhonu, iPadu nebo Macu skrze Bluetooth, díky updatu 7.00 dostanete šanci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama