Teaser láká Guardiany do Garden of Salcation
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Teaser láká Guardiany do Garden of Salcation

Teaser láká Guardiany do Garden of Salcation

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

4. 10. 2019 11:07
Reklama

Destiny 2 se tento týden přesunulo na Steam, čímž v Bungie významně přifoukli komunitu hráčů. Především ale získali další platící zákazníky. Čerstvá expanze Shadowkeep obsadila v době vydání hned dvě příčky v žebříčku nejprodávanějších her (standardní + deluxe edice). Nadšení kolem populární hry nicméně neustává.

V rámci nového rozšíření došlo k přistání na Měsíci. Právě zde se totiž odehrává veškeré dění. Malý krok pro člověka a nic zvláštního pro lidstvo. Měsíc si totiž hráči moc dobře pamatují z prvního dílu. To však neznamená, že by šlo o nudnou návštěvu. Některé lokace byly zpřístupněny, vývojáři ale také připravili zcela nové oblasti. Měsíc by měl být navíc dvakrát větší, než ten z prvního dílu.

Na hráče čeká mnoho obsahu a nějaké ty novinky. Třeba Armour 2.0, nový systém, jenž nabídne větší možnosti ohledně úpravy postavy, z jedničky se vrátily také artefakty. Za zmínku stojí i zcela nová frakce, svět Destiny obohatí takzvaní Nightmares. Chybět samozřejmě nesmí ani nové raidy.

První se zpřístupní už zítra. Garden of Salcation přibližuje nový teaser. Guardiani se v něm vrátí do Black Garden, což je místo, kde se v rámci prvního dílu odehrála finální bitva. Zároveň odstartuje malý závod. Tým, který raid zvládne jako první, získá jako odměnu speciální opasek šampiona. Odměny jsou připraveny také pro další týmy. Za dokončení do 24 hodin od spuštění obdrží speciální emblém, do 15. října pak epesní Raid Jacket.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama