Vychází druhoválečná tahovka WARSAW
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vychází druhoválečná tahovka WARSAW

Vychází druhoválečná tahovka WARSAW

Marek Selinger

Marek Selinger

3. 10. 2019 09:19 1
Reklama

Hlavní město Polska bylo svědkem mnoha významných historických událostí, nicméně Varšavské povstání z roku 1944 je možná úplně tou nejdůležitější. Hrdinný boj tamějších obyvatel proti nacistické nadvládě vítězství nepřinesl, nicméně alespoň připomenout tuto událost pomocí video hry se rozhodli vývojáři ze studia gamingcompany pomocí svého titulu WARSAW.

WARSAW je v zásadě hardcore tahové RPG, ne nepodobné Darkest Dungeon. Hráč se zhostí role skupiny odbojářů, se kterými bude procházet jednotlivé úrovně a snažit se porazit co nejvíce německých jednotek v náročných soubojích. Právě obtížnost bude něco, co nás bude provázet po celu dobu hraní, novinka od britského týmu nám opravdu nic nedaruje. Už jen to, že hra obsahuje prvek permanentní smrti, o lecčem svědčí.

Jestliže by vás WARSAW zaujal, více informací se dočtete v naší červencové novice. A pokud byste si ho rozhodli pořídit, od včerejška máte za 20 euro šanci na Steamu. Právě datum 2. října si studio pro vydání nevybralo náhodou, to totiž přesně před 75 lety došlo k definitivnímu potlačení Varšavského povstání…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama