Na nové Call of Duty se snáší kritika
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na nové Call of Duty se snáší kritika

Na nové Call of Duty se snáší kritika

Radek Raudenský

Radek Raudenský

3. 10. 2019 12:30 3
Reklama

I přes to, že se beta nového Call of Duty Modern Warfare velmi povedla, neobešel se očekávaný titul bez problémů. Nejde ale o problémy technické, nýbrž komunitní. Hráči si totiž začali stěžovat na přístup Activisionu k titulu, který má být v sérii revoluční.

O prvním problému jsme vás již informovali. V rámci spolupráce mezi Infinity Ward a Sony došlo k uzavření jednoho módu pouze pro hráče na PS4. Hráči se bouří kvůli tomu, že by se obsah neměl uzavírat pouze pro jednu platformu, a to navíc za stejnou cenu. Navíc mód Survival má být exkluzivní na jeden rok, a jak někteří zmiňují, běžná životnost jednoho dílu Call of Duty je právě necelý rok.

Druhým problémem pak jsou Supply Drops. Něčeho podobného už jsme se bohužel dočkali i v rámci Black Ops 4, kde jste nové zbraně mohli získat pouze, pokud jste vlastnili battle pass a zároveň jste se dostali do určité úrovně. Na povrch se nyní dostávají úniky o tom, že nové Modern Warfare má obsahovat Supply Drops, tedy „loot boxy“, do kterých se budou přidávat nové zbraně. To je dle hráčů nepřijatelné. Co si o situaci myslíte vy?

Na nové Call of Duty se snáší kritika
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama