Brack o Blizzardu: Jsme stále PC vývojáři
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Brack o Blizzardu: Jsme stále PC vývojáři

Brack o Blizzardu: Jsme stále PC vývojáři

Radek Raudenský

Radek Raudenský

3. 10. 2019 09:00 6
Reklama

S tím, jak se blíží letošní BlizzCon, se snaží vedení vyžehlit chybu z minulého roku, kdy hlavní oznámení akce bylo Diablo Immortal, mobilní verze nám všem známé série. Ředitel Blizzardu J. Allen Brack si tak sedl s redaktory webu Gamespot a sdělil svým fanouškům několik důležitých informací.

„Myslím si, že jsme při oznamování Diablo: Immortal udělali obrovskou chybu. Tato hra sedí do kontextu toho, co si myslíme o budoucnosti a mobilech obecně. A zároveň se ztratila ta hlavní věc, což byla naše další chyba, a to je zdůraznění toho, že jsme stále hlavně vývojáři pro PC. A že se koukáme na ostatní platformy, které jsou velmi zajímavé a které mohou podporovat zážitek z hraní různých her“.

Brack si zároveň myslí, že mohou dělat mobilní hry bez toho, aby pohřbili tu kvalitu, pro kterou je Blizzard známý, a že „Blizzard může mít své hodnoty okolo monetizace“. Zároveň ale připouští to, že „svým fanouškům nedali jasně vědět, že neopouští PC kvůli mobilům či konzolím“. I přes to si ale myslí, že fanoušci Diablo Immortal ocení, a to jakmile ho budou hrát.

„Není těžké pochopit reakci fanoušků. „Já jsem fanoušek Blizzardu. Blizzarde, prostě dělejte PC hry jako jste to dělali doteď. Jak to mám já rád, a jak mě to udělá šťastným.“ Stejně si ale myslím, že i když jste zarytým fanouškem PC, experimentovali jste s konzolemi či s hraním na mobilu. Chápu, že na mobilu je spoustu her, které nemají dobrou reputaci. Všichni jsme je viděli a hráli. Jsou velmi agresivní co se týče monetizace. A chápu, že je těžké si představit, že Blizzard bude stále Blizzard, a to i na jiné platformě“.

Tak uvidíme, jak se po tomto vyjádření Blizzard popasuje s Diablo Immortal na mobilech. Dle těchto vyjádření bychom se neměli dočkat žádných agresivních mikrotransakcí, a snad díky tomu fanoušci Blizzardu tuto chybu odpustí. Vše se dozvíme na BlizzConu, který proběhne v listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama