EA: Větší bezpečí účtu = předplatné zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA: Větší bezpečí účtu = předplatné zdarma

EA: Větší bezpečí účtu = předplatné zdarma

Marek Selinger

Marek Selinger

2. 10. 2019 16:40 4
Reklama

S pěknou a zároveň originální kampaní přichází Electronic Arts. Aby upozornilo na říjen jako měsíc, který je v USA určen období, národní kybernetického povědomí (National Cybersecurity Awareness Month), za relativně jednoduchý krok vám nabídne celý měsíc předplatného Origin Access Basic.

Ten spočívá v tom, že v případě zapnutí si dvoufázového ověřování přihlášení k Origin účtu v tomto období, se můžete na začátku listopadu těšit na měsíc předplatného Origin Access Basic zcela zdarma, přičemž jestliže si v minulosti tuto bezpečnější variantu již aktivovali, nabídka se na vás stahuje taktéž. A pokud si v současnosti předplácíte dražší variantu Origin Access Premier, akce taktéž můžete využít, ale v listopadu si budete muset vystačit s chudším předplatným. Tak či tak, za nás se jedná o velice slušnou nabídku a navíc způsobem, jak upozornit na jeden ze základních problémů spousty nezodpovědných hráčů.

Na závěr už jen dodáme, že nabídka Origin Access Basic nabízí tituly jako Battlefield V, Star Wars Battlefront II, A Way Out či Need For Speed Payback (tedy kousky přímo od EA), ale i spoustu her třetích stran. Zde zmiňme například Vampyr, Cities: Skylines nebo Frostpunk. Krom toho můžou předplatitelé služby využít drobných slev při nákupech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama