Valve zavedlo scanner do CS:GO
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Valve zavedlo scanner do CS:GO

Valve zavedlo scanner do CS:GO

Radek Raudenský

Radek Raudenský

2. 10. 2019 13:20 8
Reklama

Jistě jste zaznamenali to, že se v poslední době u našich evropských sousedů začal velmi řešit herní gambling, tedy gambling v podobě loot boxů, beden, kapslí a všech těchto podobných principů. Například v Belgii či Nizozemsku si hráči nemohou koupit žetony do GTA Online či otevřít bedny v CSGO.

Podobná situace panovala i ve Francii, pro tuto zemi ale chytré Valve vynalezlo novinku ve formě scanneru. Při prvním přihlášení získají hráči exkluzivní skin na P250, se kterým ale není možné obchodovat. Pro otevření scanneru je nutné si tento skin „vyzvednout“ ve formě zakoupení klíče.

Scanner se pak otevře pro jednu bednu, kterou si hráč vybere. Tuto bednu následně scanner „otevře“ a odhalí, co by z této bedny hráč mohl získat. Pokud se rozhodne si tento skin vzít, či chce scanovat dále, musí si odhalený skin zakoupit. Pokud nechce, nemusí, scanner ale nebude dále dostupný. Valve se tak vyhýbá faktoru náhody, kdy hráč neví, co mu z dané bedny vypadne. Prozatím je funkce dostupná pouze pro Francii, je ale možné, že se rozšíří i do dalších zemí, kde herní gambling podléhá zákonům.

Valve zavedlo scanner do CS:GO
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama