Autoři Trine 4 ukazují dovednosti hrdinů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři Trine 4 ukazují dovednosti hrdinů

Autoři Trine 4 ukazují dovednosti hrdinů

David Plecháček

David Plecháček

2. 10. 2019 10:14
Reklama

Podzimní sezóna je v plném proudu, to znamená zástup videoher. A než každá z nich vyjde, ráda by svým hráčům připomněla, co všechno nabízí. To je přesně i příklad čtvrtého Trine, které si budete moci zahrát už za týden. A to je přesně ta doba, kdy potřebují vývojáři připomínat, připomínat, připomínat...

Bezmála desetiminutové video je plné ukázek, oč vše v Trine 4 půjde. Předně půjde o ústřední trojici hrdinů, čaroděje Amadea, rytíře Pontia a zlodějku Zoyu. Všichni tři se na své cestě budou muset vypořádat s nespočtem puzzlů, na nichž je do velké míry postavená celá hratelnost série. Bude tomu tak i tentokrát při výpravě za záchranou prince Selia, kterého začnou terorizovat vlastní oživlé noční můry.

Právě na trojici hlavních hrdinů se video zaměřuje nejvíce, na to, jak mohou kooperovat a jak se budou postupně rozvíjet. Na začátku dostane každý do vínku několik dovedností, v průběhu hry si ale za nabyté dovednostní body můžete kupovat další šikovné pomůcky a učit se naprosto klíčové schopnosti, bez nichž byste se ve zdejším světě ztratili. Většího komentáře zřejmě není třeba, pokud vás čtvrté Trine vracející se ke svým kořenům zajímá, podívejte se na přiložené video.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama