Operation Undeground pro BF V ve čtvrtek
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Operation Undeground pro BF V ve čtvrtek

Operation Undeground pro BF V ve čtvrtek

Marek Selinger

Marek Selinger

1. 10. 2019 16:14 5
Reklama

Jednou z nejoblíbenějších map v rámci Battlefieldu 3 byly stísněné prostory lokace Operation Métro. Frenetické souboje, neustálý strach o život a nebezpečí na každém kroku, to byly přesně charakteristiky této mapy. Na ni se v rámci aktuálního druhoválečného Battlefieldu V pokusí navázat Operation Underground.

O existenci mapy, která by představovala návrat ke kořenům moderního zpracování této franšízy, jsme věděli už od přelomu jara a léta, nicméně dalších informací se nám příliš nedostávalo. Až v průběhu léta se členové komunity účastnili testování lokace, přičemž nyní bylo oznámeno, že Operation Underground vyjde již tento čtvrtek. Trvalo to tedy jen týden a po Al Sundan se nám dostává dalšího výraznějšího přídavku do obsahu hry. Aby nás vývojáři ze studia DICE patřičně nalákali, vydali parádní atmosférický trailer, jenž přesně ukazuje to, co náš v podzemí první německé mapy čeká:

Byť v části Operation Undeground budeme bojovat i na zemském povrchu, veškerá pozornost se bude soustředit na bitvy ve stísněných prostorech, kde příliš nebudou vítáni klaustrofobici. Do podzemí se dostaneme poté, co na mapu dopadne bomba a nám se tak otevře příležitost zamířit do stanice metra. Zajímavým místem na mapě bude i ta část, která se v určitém čase zaplní vodou a na nás bude, zdali budeme chtít zariskovat a pustit se do podvodních soubojů. Mapa bude hratelná v režimech Conquest, Squad Conquest, Breakthrough, Team Deathmatch a částečně i v Rushi.

Kromě toho DICE spouští tzv. Battlefest, což je událost, která v říjnu vyplní prostor mezi koncem čtvrté a začátkem páté kapitoly. Tradičně nabídne mnoho odměn, zajímavé budou především nové zbraně. Těmi se stanou Madsen MG, Trench Carbine a v případě splnění komunitní výzvy v podobě 100 000 000 zabití/asistencí se dostane i Fliegerfaust, speciální protiletadlový kanón.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama