Co nového přibude do Game Passu v říjnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Co nového přibude do Game Passu v říjnu

Co nového přibude do Game Passu v říjnu

Marek Selinger

Marek Selinger

1. 10. 2019 16:48 4
Reklama

Byť během dnešního dne ohlásila Sony výrazné změny v rámci své služby PlayStation Now, minimálně pro české hráče jsou všechny liché, jelikož předplatné není v rámci naší země dostupné. To se však netýká konkurečního Xbox Game Passu od Microsoftu, ten si našinci mohou zakoupit, navíc se mohou těšit na pravidelný přísun nových titulů.

My se společně podíváme na to, co do služby přibude během desátého měsíce roku 2019. Již zítra, tedy ve středu 2. října, si budeme moci vyzkoušet výbornou steampunkovou stealth akci Dishonored 2 z roku 2016. Ta navazuje na svého o čtyři roky staršího bratříčka, přičemž pokud bychom měli vybrat zlatý hřeb celé hry, bude se jednat o level s názvem A Crack in the Slab, jež nabídnul hrátky s časem i s naší myslí. Desátého října dorazí kooperační akce World War Z a roztomilá plošinovka Yooka Laylee.

O týden později se zaradují příznivci série Fallout, jelikož díky zpětné kompatibilitě se budou moci vrátit k dílu New Vegas. Ve stejný týden Game Pass obohatí ještě tituly Felix the Reaper a Panzer Dragoon Orta. Ten vyšel v roce 2002 ještě dokonce na původní Xbox. A konečně, 25. října si mohou v kalendářích zakroužkovat všichni hráči, kterým nebude stačit dávka již zmíněného Fallout: New Vegas. To totiž bude debutovat RPG The Outer Worlds od tvůrců právě této série. Všechy zmíněné hry jsou určeny pro Xbox One.

Vyberete si?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama