GT Sport se dočká nové fyzické verze
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GT Sport se dočká nové fyzické verze

GT Sport se dočká nové fyzické verze

Marek Selinger

Marek Selinger

30. 9. 2019 09:52
Reklama

O postupné proměně posledního dílu série Gran Turismo s podtitulem Sport z ošklivého káčátka na relativně slušný závodní titul vás informujeme pravidelně, ostatně naposledy jsme tak učinili v minulém týdnu, kdy jsme přinesli novinku ohledně nadcházejícího updatu 1.45. Studio Polyphony Digital si však řeklo, že od původního vydání uteklo již spoustu času (brzy tomu budou dva roky) a tak jen nutné přichystat něco nového i pro fyzickou kopii hry.

Ta se tak dočká opětovného vydání, tentokrát s názvem Spec II. Její datum vydání je nastaveno již na tento pátek 4. října za cenu 30 amerických dolarů, přičemž samozřejmě přinese základní hru, avšak už ve verzi 1.39. Japonské studio tak činí z důvodů, že pokud si dnes přinesete základní hru z obchodu domů, čeká na vás stahování spousty a spousty dat. Pokud si tedy zakoupíte tuto z velké části aktualizovanou verzi, budete nuceni stahovat daleko méně aktualizací.

Gran Turismo Spec II se tak může stát ideální příležitostí naskočit do hry i pro někoho, kdo má pomalejší internet a masivní aktualizace jsou pro něj spíše peklo než potěšení. Noví majitelé se mohou těšit i na dva a půl milionů herních kreditů a 10 aut v garáži.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama