Další reálné NFS s ikonickými vozidly
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další reálné NFS s ikonickými vozidly

Další reálné NFS s ikonickými vozidly

David Plecháček

David Plecháček

30. 9. 2019 09:39
Reklama

Zatímco my na éru Undergroundů vzpomínáme v Dohrajte s námi, jiní vzpomínají po svém. Někteří například tak, že berou skutečná vozidla, natočí s nimi pár záběrů, dodají grafiku přesně jako z legendární podsérie Need for Speed a pak jen sledují počítadlo shlédnutí u jejich výtvoru. To u videa „Need for Speed in Real Life“ se zastavilo na dvou milionech, a jeho druhá část je po týdnu ještě úspěšnější.

Nedivíme se. Hlad po dílech z let 2003 a 2004 je stále veliký a spousta hráčů si ráda připomene vše, co s nimi a s jejich notně zaprášenými vzpomínkami souvisí. Part II nabízí ještě více ikonických vozidel. Uživatel Vladislav Čekunov, který je autorem obou dílů, tak evidentně ze svého okolí naverboval ještě další tunnery, kteří mu zapůjčili vozidla, s nimiž jsme před lety v Undergroundech jezdili i my. Nechybí Skyline, Toyota Supra a Celica, Mazda RX-7, Subaru Impreza WRX STI, (novější) Lancer Evo IX, Nissan 350Z... nechybí prakticky nic z těch nejlepších aut ve hře.

Vzhledem k podmínkám je video spíše pastvou pro oči než strhující bitvou o dílčí vítězství v jednotlivých závodech. Na závodění si budeme muset počkat až do listopadu, kdy vyjde nový virtuální díl – Need for Speed Heat. Ten nabídne mix pouličního závodění, organizovaných závodů, ale i honiček s místními úřady. Nakolik budeme na Heat vzpomínat, nebo nakolik se radši budeme nostalgicky vracet k Undergroundům, nemůžeme teď samozřejmě soudit. Pokud se ale obáváte a chcete si NFSU připomenout už v předstihu, můžete dnes, kdy (snad) dokončíme naší sérii Dohrajte s námi. A nebo u popisovaného videa, které najdete přiložené níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama