Ve 2. kole Sazka ligy Honza zkusí reparát
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ve 2. kole Sazka ligy Honza zkusí reparát

Ve 2. kole Sazka ligy Honza zkusí reparát

David Plecháček

David Plecháček

29. 9. 2019 12:00
Reklama

Zatímco ti nejlepší stratégové mohli nasbírat v prvním kole podzimní částí Ligy mistrů Sazka Fantasy přes sto bodů, náš Honza Bors nenasbíral ani polovinu. Jeho výsledek 40 bodů je na jeho kvality... skoro až tristní a fotbalovou hantýrkou se jedná o blamáž. Hrubě nevyšla sázka na Chelsea, která si neporadila s Valencií, a ani Inter nepředstavoval válec, vždyť remízu se Slávií zachraňoval v samotném závěru střídající Barella a nasazený Lukaku nevytvořil zhola nic. V novém kole se Honza možná poučí, Sterlinga střídá minule fantastický Ilkay Gündogan... ale hráče Bayernu, kteří sice tolik nebodovali, ale zato nepropadli, střídají tápající se borci Realu Madrid, kteří si z Parku princů neodvezli body, nýbrž ostudu jako řemen. Já vám nevím, nebylo by lepší, kdyby naší jedenáctku vybrala chobotnice Paul, která neomylně tipovala vítěze na Euru 2008 a MS 2010? Nebo snad myslíte, že i vy dokážete vybrat lépe a dokázat, že jste lepší trenér, než náš redakční odborník? Přidej se do naší party v Sazka Fantasy turnaji a dokaž to nám i sám sobě!

HONZA BORS: ZNOVU A LÉPE

Je přede mnou druhé  kolo Sazka Fantasy Ligy a také úkol předvést lepší výkon, než v kole prvním, kde se mi nakonec moc nedařilo a do sestavy jsem se zrovna netrefil. Stane se, snad si zlepším reputaci v následujících kláních. Jakou sestavu jsem zvolil a proč?

Ve 2. kole Sazka ligy Honza zkusí reparát
i Zdroj: Hrej.cz

Do brány volím Kepu z Chelsea. Ta hraje s OSC Lille, venku. Nicméně věřím, že tentokrát to nebude blamáž a bohatý londýnský klub zvítězí a udrží čisté konto. Proto také věřím Cesarovi Azpilicuetovi ze stejného týmu v obraně. Je to dlouhodobě nejlepší obránce Blues a věřím, že uhlídá i super talent Victora Osimhena, teprve dvacetiletého Nigerijce, který vede tabulku střelců francouzské ligy. Třetím do party z Chelsea je útočník Abraham, kterého jsem nasadil i v minulém kole. Myslím si, že mu to tam padne a díky jeho nízké ceně jsem ušetřil „peníze“ na další superstars.

Ty tentokrát vybírám převážně z Realu Madrid. Ten sice úplně nezáří, ale ve španělsku vede ligu a hrát bude proti Clubu Bruggy z Belgie, a to na domácím stadionu Santiago Bernabéu. Čekám velkou dominanci a góly, ale především čisté konto. Původně jsem přemýšlel, že do branky dám i chybujícího Curtoise, ale sem tam už chytá i nová akvizice Areola. Za risk mi to nakonec nestálo i přes příznivou cenu belgického brankáře. Obranému duu Varane a Carvahal ale věřím. Varane je skvělý obránce a navíc umí dát gól ze standardní situace. Carvahal, pokud je ve formě, zase umí nahrávat na góly. Myslím, že počítat by se mohlo i s nulou vzadu. Jen doufám, že oba nastoupí, v nabité soupisce Realu to není stoprocentně jisté.

Po dvou zástupcích pak mají kluby Manchaster City a Juventus. Citizens věřím především v záloze, kde dominuje Kevin De Bruyne. Věřím, že by mohl nastoupit i Němec Gündogan, který v minulém kole předvedl špičkový výkon proti Šachťaru Doněck. V sestavě nechybí ani Ronaldo, ten se rozstřílí a Leverkusen si dle mého neškrtne. Proto jsem ho zvolil kapitánem kola. K němu jsem nakonec sáhl po Dybalovi. Argentinská hvězda se sice od loňské sezony trochu hledá, ale věřím, že by z toho mohlo něco být - pokud tedy nastoupí. Je to risk, ale cena je příznivá.

Posledním do party je Gueye z PSG. Pro mnohé neznámý hráč, který do PSG přestoupil z Anglie, si vydobyl pevné místo v základu a v minulém zápasu LM byl jednoznačně nejlepší. Tak uvidíme, jak se mojí partě povede a zdali překonám svůj výkon z minula. Upřímně to snad nemůže být lehčí, ale znáte to, je to 50 na 50.

PODRUHÉ TO VYJDE. NEBO SNAD NE?

Co si o Honzově výběru tentokrát myslíte? A jak byste tým postavili vy? Vyzvěte Honzu v jedné z našich HrejCZ part a soutěžte o prize money od Sazky a další ceny. V druhém kole vylosujeme výherce herní myši Logitech G MX518! Přihlásit se můžete zde, a můžete tak dokázat, že každý Čech může být i kvalitním trenérem.

Jak najdeš naše party? V seznamu part ve hře si vyhledej HrejCZ a přidej se do jedné, v níž je volné místo! Až budeš v partě, vstup uvnitř do miniligy Liga mistrů a poté se jen ujisti, že máš v turnaji hotový tým. Teď jsi jak v turnaji, tak přímo v soutěži Hrej.cz!

VÍTĚZ PRVNÍHO KOLA

Všechny hráče si touto cestou dovolujeme upozornit na změnu pravidel soutěže o periferie Logitech. Chceme zachovat férovost kampaně pro všechny poctivé uživatele, a proto od následujícího kola získají ceny čtyři nejlepší v daném kole napříč partami uživatelů "GrunexCom" = Grunex 1-10, "HrejCZ" = Hrej Official 1-10, "RePlay" = RePlay 1-10 a "Kvetan" = TheTop 1-30. V prvním kole nasbíral z part HrejCZ nejvíce bodů uživatel s přezdívkou Zazrakac. Gratulujeme a všem ostatním přejeme hodně štěstí do dašlích kol.

Ve 2. kole Sazka ligy Honza zkusí reparát
i Zdroj: Hrej.cz

                                     Registrovat se můžeš pod tímto odkazem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama