Nové in-game video světa Flight Simulatoru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové in-game video světa Flight Simulatoru

Nové in-game video světa Flight Simulatoru

David Plecháček

David Plecháček

27. 9. 2019 09:30
Reklama

Kdekdo možná už ani nedoufal v to, že Microsoft představí nový Flight Simulator. Nejen, že se stal pravý opak, ale mezi specifickou skupinou hráčů oznámení vyvolalo hotový poprask a Flight Simulator se stal bonbonkem výstavy E3 v Los Angeles. Vydání je nicméně ještě daleko, a i když se nám trailer líbil, jsme spíše zvědaví, jak hra vypadá v aktuálním stavu.

Vývojáři nám proto nabízejí kratičkou ukázku, která prezentuje záběry přímo z enginu. Samotní autoři u nového videa říkají, že se jedná o vůbec první preview toho, jak bude svět MS Flight Simulatoru vypadat. A už teď vypadá přímo fantasticky. Ačkoliv trailer též nabízí říjnové datum, nejedná se ani zdaleka o datum vydání. 10. října totiž Microsoft zevrubněji představí svět, nad kterým budeme létat, v rámci epizody The World – a právě ta má premiéru za 14 dní.

Zdaleka ne všichni jsou ale tak nadšení a vyjadřují jistou frustraci z toho, že se koukají spíše na variaci na Google Earth než na Flight Simulator. Takové soudy už necháme na vás. Podle roadmapy je ale jakékoliv přidávání obsahu během na relativně dlouhou trať, takže buďme shovívaví. Plná hra by ostatně měla vyjít až někdy během příštího roku...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama