Microsoft představuje Gold hry na říjen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Microsoft představuje Gold hry na říjen

Microsoft představuje Gold hry na říjen

David Plecháček

David Plecháček

27. 9. 2019 09:06
Reklama

Zatímco už několik dní víme, že v nabídce PS Plus pro příští měsíc bude vévodit The Last of Us Remastered a MLB The Show, o nabídce Microsoftu pro předplatitele Games with Gold jsme prozatím nevěděli. Ale protože se měsíc chýlí ke svému konci, i v této otázce už máme jasno.

Na Xboxu One se můžete od začátku měsíce těšit na Tembo the Badass Elephant, což je přesně tak šílená hra, jak zní. Tembo – AKA ozbrojený slon – se v side-scrolling střílečce pokusí zabránit invazi jednotek Phantom do rodného Shell City. Sic se jedná o menší hru, možná vás překvapí, že za ní stojí studio Game Freak (dvorní vývojáři Pokémonů), přičemž coby vydavatel ale figuruje Sega. Od poloviny měsíce až do 15. listopadu si budete moci vyzvednout Friday the 13th, asymetricky multiplayerovou hru, kde musíte buď všechny vyvraždit, nebo naopak přežít.

Výhodou Games with Gold pro majitele Xboxu One je i to, že se mohou těšit na hry z minulé generace dostupné skrze zpětnou kompatibilitu. 1. října se tak v nabídce objeví Disney Bolt, což je videoherní adaptace filmového psího hrdiny, Bolta. 16. října se poté v nabídce objeví Ninja Gaiden 3: Razor's Edge. Stále si ale ještě můžete vyzvednout zbývající hry ze září, jmenovitě kompletní první sezónu Hitmana a Tekken Tag Tournament 2. Až do 15. října bude k dispozici hra We Were Here.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama