Druhé The Last of Us vyjde bez multiplayeru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Druhé The Last of Us vyjde bez multiplayeru

Druhé The Last of Us vyjde bez multiplayeru

Marek Selinger

Marek Selinger

27. 9. 2019 08:46 6
Reklama

The Last of Us Part II sem, The Last of Us Part II tam. Tak nějak vypadá herní internet v posledních desítkách hodin. Po včerejším pádu embarga na nové informace přímo od novinářů se začínají objevovat další a další novinky ohledně tohoto vysoce očekávaného titulu.

Jedna taková se týká i složky pro více hráčů, která byla v původní hře z roku 2013 vysoce oceňovaná. Nicméně ve včerejších podvečerních hodinách začaly prosakovat zprávy, že pokračování se bude muset bez multiplayeru obejít. To později potvrdilo i samo studio Naughty Dog na svém Twitteru. V prohlášení mj. stojí, že vývojáři na nějaké části pro více hráčů původně pracovali, nicméně s tím, jak druhé The Last of Us je nejambicióznějším projektem v historii týmu, jednoduše se postupem času ukázalo, že zkombinování obou složek není z časových možností možné. Bylo nutné tak učinit složité rozhodnutí a soustředit se jen a pouze na příběhovou část s Ellie a Joelem.

Nicméně všem dnům nemusí být nutně konec, konec textu dává naději, že v budoucnu by se mohla objevit samostatně spustitelná online odbočka, která by multiplayer suplovala. Co na rozhodnutí říkáte vy? Zamlouvá se vám soustředění na jednu určitou složku titulu, nebo jste si hru pro více hráčů v prvním díle užívali? Dejte nám vědět.

Na závěr dodáme už jen zbrusu nové video, které krom detailů o některých aspektech hratelnosti nabízí i čerstvé záběry přímo z hraní:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama