Oculus Quest podpoří hry pro Rift
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Oculus Quest podpoří hry pro Rift

Oculus Quest podpoří hry pro Rift

Radek Raudenský

Radek Raudenský

26. 9. 2019 10:22 1
Reklama

Oculus Quest přinesl do světa VR další novinku ve formě samostatného VR headsetu, který ke hraní nepotřebuje žádné kabely. Vše potřebné k hraní je umístěno přímo v brýlích. Během Oculus Connect 6 přinesla společnost další novinky, které se pro tento headset chystají.

Zpočátku Oculus potvrdil, že Quest měl velký dopad na příjmy společnosti. Kromě samotného headsetu prý uživatelé utratili více než 100 milionů dolarů za software. Byla zároveň potvrzena práce na dalším Questu, Oculus ale chce stále podporovat i starší model. Proto se na začátku příštího roku dočkáme trackingu rukou, ke kterému nebudou potřeba žádné další senzory, vše zvládne už headset samotný.

Další velkou novinkou je Oculus Link, který dovolí uživatelům Questu připojit headset k počítači pomocí USB 3 a hrát software, jenž byl původně vyvíjen pro Oculus Rift. Oculus Link by měl být dostupný během listopadu. Dočkali jsme se i oznámení nové AAA hry, a to obnovení série Medal of Honor ve formě Above and Beyond. O tomto titulu si můžete přečíst v naší novince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama