Demo Shenmue vyjde backerům o víkendu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Demo Shenmue vyjde backerům o víkendu

Demo Shenmue vyjde backerům o víkendu

David Plecháček

David Plecháček

26. 9. 2019 11:50
Reklama

Nedá se říct, že by mělo Shenmue III na růžích ustláno. Přestože se po jeho oznámením roztrhla nostalgická lavina a Ju Suzuki si nemohl stěžovat na nedostatek podpory, image se rozpadá jako domeček z karet a místo hry se v posledních dnech řeší spíše žádosti o vrácení peněz v souvislosti s Epic Games Store. Třeba se nálada změní s vydáním dema pro backery, které vyjde tento týden.

Vývojáři odhalili, co bude součástí ukázky. Víme, že se hráči dostanou do první části hry, konkrétně do vesničky Bailu. Neznáme její rozlohu, ale faktem je, že ji budete moci prolézt křížem krážem a objevit z ní vše, co se v ní ukrývá. Má to ale samozřejmě hned několik háčků. Hra vám skončí ve chvíli, kdy porazíte v jedné bitvě klíčovou postavu aktu. Tak daleko ale nemusíte ani dojít, hra skončí i ve chvíli, kdy odbije devátá hodina večerní – samozřejmě virtuálního herního času. V obou případech ale můžete začít opět znovu a prozkoumávat Bailu dle libosti.

Oproti plné verzi bude ve hře chybět tutoriál, bez nějž se ale doufejme obejdete, ale především možnost ukládání a načítání dosaženého progresu. Na druhou stranu vám ale podle všeho všechny úkoly zaberou přibližně hodinu. A kdyby vás to snad napadlo, tak ne, to, co v trial verzi odehrajete, se do plné verze nepřenáší.

Pokud budete chtít trial vyzkoušet, musíte mít k dispozici 20 GB volného místa. Co se týče podpory jazyků, bude standardní, tudíž nechybí angličtina, ale pro fajnšmekry ani japonština. A Suzuki a jeho tým doporučuje hrát tuto verzi s ovladačem v ruce. Kód by backeři měli obdržet v rámci dotazníku někdy v průběhu víkendu. Ten posléze stačí zadat do EGS a pomalu začít stahovat. Plná hra vyjde vedle PC i na PlayStationu 4 19. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama