BFV: nový patch přináší novou mapu i změny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka BFV: nový patch přináší novou mapu i změny

BFV: nový patch přináší novou mapu i změny

Marek Selinger

Marek Selinger

26. 9. 2019 16:08 6
Reklama

Od původního data vydání to trvalo téměř na den tři měsíce, ale nakonec se fanoušci dočkali. Mapa Al Sundan, jejíž původní zařazení do Battlefieldu V mělo proběhnout už na konci června, se z důvodu technických potíží se do hry dostává až s aktuálním updatem 4.6, který je od dnešního dne dostupný.

Abychom byli úplně přesní, Al Sundan (který komunita překřtila na „Al Soondan“) byla hratelná již koncem zmíněného června, ale jen v menších režimech Squad Conquest a Team Deathmach. Jelikož se ale jedná o lokaci, která je především určená bojovníkům, kteří mají rádi „all-out warfare“, tedy střety pěchoty, vozidel a letadel na velké ploše, zůstávalo klíčové, aby se vývojářům ze studia DICE podařilo odstranit grafické problémy a uvedli mapu do provozu v módech Conquest a Breakthrough. To se tedy aktuálně děje.

To však nejsou jediné novinky v nejnovějším patchi. Zmizet by měl problém s vysokým pingem, částečně upraven byl i systém lootu v rámci Firestormu a došlo k změně statistik u příručních zbraní. Zatímco drtivá většina z nich byla posílena, revolver, se kterým se na bojišti setkávám nejčastěji, byl naopak oslaben. Výraznou změnou je taktéž skutečnost, že nově budou medici a léčící stanice blikat na mini mapě. Pokud my sami budeme hrát za tuto třídu, u všech raněných hráčů v okolí osmi metrů se bude zobrazovat ikona o jejich stavu. Stejný systém bude fungovat i u třídy suport. To vše by mělo pomoci hráčům v lepší orientaci.

Na druhou stranu, oproti původním plánům byla z patche vyškrtnuta mapa Operation Underground i možnost vytváření soukromých her. Oboje by mělo do hry dorazit v průběhu října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama